ÍGY TÁMOGATHATSZ

„Néha szükségünk van valakire, aki hisz bennünk, aki támogat minket, amíg nem bírunk a saját lábunkra állni”
/Jessica Park/

Forrás: pixabay.com

Ha sorstárs vagy….

Hogyan tudsz támogatni más GBS/CIDP-s sortársat, ha hasonlóan átélted a GBS/CIDP betegséget?
– Légy nyitott, írj nekünk és vedd fel általunk a kapcsolatot hozzád hasonló sorstárssal.
– Légy aktív tagja a sorstalálkozóknak.

Az elmúlt évek tapasztalatai is azt mutatják a sorstársak körében, hogy legjobban megérteni, átérezni egy éppen újonnan diagnosztizált GBS/CIDP személyt az a személy tud, aki már átélte a betegséget. Legjobban pedig egymást tudjátok motiválni!

 

Ha általad felajánlott összeggel támogatnál minket…

Hogyan tudod támogatni az alapítványt, s ezáltal a kuratóriumi tagok munkáját? Amennyiben úgy gondolod, hogy egy általad megítélt jelképes összeggel támogatnád az alapítványi munkánkat, s ezáltal a GBS/CIDP-s sorstársakat, úgy az alábbi bankszámla számra

Budapest Bank 10102244-27492800-01005006

tudod elutalni jelképes összeged közlemény rovatba pedig írd be kérlek, hogy „adomány„.

 

Vásárolj tudatosan! …

A Love all Help all (LAHA) hálózat egy „új-média” startup ahol eladók adnak, vevők vesznek, és alapítványok jelentős adományokat kapnak. A LAHA cégek döntik el mennyit adományoznak, a LAHA vásárlók határozzák meg ki kapja az adományt, és mindenki nyomon követheti a Non-profitok adományait.

A LAHA alapítvány sikeresen összeköti a cégeket a civil szektorral azáltal, hogy lehetővé teszi a társadalmi felelősség gyakorlati megnyilvánulását. Egyedi adománygyűjtő kampányok helyett a LAHA lehetőséget nyújt a Non-profitok számára állandó bevételi forrásokhoz jutni miközben a vállalatok elérik az ideális célpiaci penetrációt.

A csatlakozáshoz és bővebb információért látogass el a LAHA honlapjára!

 

Adó 1%-ról jelenleg…

 

2022-ben alapítványunk közhasznú alapítvánnyá módosult, ezáltal pedig az idei (2023) évtől hivatalosan is tudjuk fogadni az adó 1%-os támogatásokat, melyek előre is köszönünk szépen. 

Ha úgy gondolod a felsoroltakon kívül eszedbe jutna még más támogatási forma irányunkba, akár szponzoráció, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Minden lehetőségekre nyitottak vagyunk!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!