Statisztikák

STATISZTIKÁK – Tájékoztatás

A kérdőív nem kapcsolati felvételi lehetőséget szolgál! Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot a GBS/CIDP Betegekért Magyarország Alapítvány Kuratóriumával úgy a „Kapcsolat” menüpont alatt a megadott elérhetőségeken ezt megteheti.

A kérdőív és statisztika felelős:
GBS/CIDP Betegekért Magyarország Alapítvány

Hozzáférés biztosított:
Boros Zsuzsanna – kuratóriumi tag számára
Cilárik Adrienn részére – kuratóriumi elnök számára
Sinka Edit – kuratóriumi tag számára

A kitöltött kérdőívekből a kérdőív felelős, a GBS/CIDP Betegekért Magyaország Alapítvány ANONIM STATISZTIKÁT állít össze, melyet mindig aktualizál és feltölt hivatalos honlapjára.

Egy anonim statisztika nemcsak a GBS/CIDP betegnek és/vagy hozzátartozónak, az egészségügyi szakembereknek, hivatali szerveknek, de a betegséggel kapcsolatos cégeknek is közérdekű információ lehet; amely segítségével könnyebben tudjuk képviselni a GBS/CIDP beteg érdekeit.

A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat , egységesítette az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy minden magánszemély nagyobb ellenőrzést gyakorolhasson a személyes adatainak gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.

Szeretnénk mindenkit arról tájékoztatni, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálunk, azok zárt informatikai rendszerben vannak tárolva, harmadik fél részére azokat nem szolgáltatjuk ki és a statisztikai adatok összeállításán kívül azokat semmilyen egyéb módon nem használjuk fel.

Ha úgy gondolja, hogy munkánkat szívesen segítené a kérdőív kitöltésével – melyben adatait önkéntesen bocsátja a GBS/CIDP Betegekért Magyarország Alapítvány részére -, úgy kérem, hogy kattintson az alábbi „Kérdőív kitöltése!” gombra.

Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot a GBS/CIDP Betegekért Magyarország Alapítvány Kuratóriumával úgy a „Kapcsolat” menüpont alatt a megadott elérhetőségeken ezt megteheti.

A kérdőív csak és kizárólag anonim statisztika érdekében és nem kapcsolatfelvétel érdekében jött létre!

Kérdőív kitöltése!